News Ticker

Events

FORTHCOMING EVENTS:

DWNY – New York
scarf
· Guest/Signing: Richard Dinnick
· Panels/Signings Duration: 3 hrs
· Exact Time: 7pm – 10pm
· Day: Wednesday 18th of October 2017
· Peculier Pub, 145 Bleecker St, New York


MCM Comic Con – LONDON

· Signing: Richard Dinnick, James Goss,
Simon Guerrier
· Exact Time: All day
· Day: Friday/Saturday 27th/28th of October 2017
· Location: ExCel Centre, Royal Victoria Dock, London


Gallifrey One Convention – LOS ANGELES
The 29 Voyages

· Guest/Panellist/Signing: Richard Dinnick
· Panels/Signings Duration: TBC
· Exact Time: TBC
· Day: Friday 16th – Sunday 18th of February 2018
· Marriott LAX, West Century Blvd, Los Angeles, USA



PAST EVENTS:

Forbidden Planet – CAMBRIDGE
DOCTOR WHO COMICS DAY

· Signing: Richard Dinnick
· Signing Duration: 1 hr
· Exact Time: 1pm – 2pm
· Day: Saturday 2nd of September 2017
· Cambridge: Forbidden Planet, Burleigh Street, Cambridge


London Super Comic Con (LSCC) – LONDON
LSCCLogo2017
· Panellist/Signing: Richard Dinnick
· Panels/Signings Duration: 1 hr
· Exact Time: 11.15-12.15 (Saturday 26th)
· Day: Friday 25th – Sunday 27th August 2017
· Business Design Centre, Islington, London


San Diego Comic Con (SDCC) – SAN DIEGO

· Panellist/Signing: Richard Dinnick
· Panels/Signings Duration: TBC
· Exact Time: TBC
· Day: Thursday 20th – Sunday 23rd July 2017
· San Diego Convention Centre, San Diego, USA


Forbidden Planet – LIVERPOOL

· Signing: Richard Dinnick
· Signing Duration: 1 hr
· Exact Time: 1pm – 2pm
· Day: Saturday 8th July 2017
· Location: Forbidden Planet, Bold Street, Liverpool


Forbidden Planet – LONDON

· Signing: Richard Dinnick & Brian Williamson
· Signing Duration: 1 hr
· Exact Time: 6pm – 7pm
· Day: Wednesday 5th July 2017
· Location: Forbidden Planet Megastore, Shaftesbury Avenue


Waterstones – NORWICH
Waterstone_s
· Talk and Signing: Richard Dinnick
· Signing Duration: 2 hrs
· Exact Time: 7pm – 9pm
· Day: Tuesday 4th of July 2017
· Location: Waterstones, 17-19 Castle Meadow, Norwich


Bradford Literature Festival – BRADFORD

· Panellist: Richard Dinnick (Moderator: Kate Fox)
· Panel Duration: 1 hr minutes
· Exact Time: 1:30 pm – 2:30 pm
· Day: Sunday 2nd July  2017
· University of Bradford – Small Hall


Forbidden Planet – LONDON

· Signing: Richard Dinnick & Steve Tribe
· Signing Duration: 1 hr
· Exact Time: 1pm – 2pm
· Day: Saturday 17th of June 2017
· Location: Forbidden Planet Megastore, Shaftesbury Avenue


MCM Comic Con – LONDON

·Panellist/Signing: Richard Dinnick
(Moderator: Elisar Cabrera),
· Exact Time: 12-1pm
· Day: Sunday 28th of May 2017
· Location: ExCel Centre, Royal Victoria Dock, London


Gallifrey One Convention – LOS ANGELES
28 Days Latergally17

· Guest/Panellist/Signing: Richard Dinnick
· Panels/Signings Duration: Several
· Exact Time: Multiple
· Day: Friday 17th – Sunday 19th of February 2017
· Marriott LAX, West Century Blvd, Los Angeles, USA



%d bloggers like this: